Elkjop rangeringer og anmeldelser
Shop nå på Elkjop
Shop Oppvaskmaskin Eller
Velg en kategori

Oppvaskmaskin anmeldelser

Totalvurdering:5 av 5 stjerner.
"Jeg trodde aldri jeg skulle kunne være så fornøyd med en oppvaskmaskin. Tidligere kunne jeg ikke sette på oppvaskmaskinen før jeg la meg, nå må jeg faktisk legge øret inntil maskinen for å være sikker"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:5 av 5 stjerner.
"Mye å velge imellom, men valgte denne pga: Støynivå, stål istede for plastdeler inni maskin, dampavsugsvifte som gir tørrere sluttresultat, og til slutt romslig og logisk utforming"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:5 av 5 stjerner.
"Pluss: Stillegående, kun 48db. Kvalitet. Mye av de samme delene som store oppvaskmaskiner fra Bosch. Vaskeresultat A. Jevnt over veldig bra og man har en rekke programmer å velge mellom. Intensiv 70c,"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:5 av 5 stjerner.
"Mye plass og helt genial.. Noen ganger er jeg faktisk usikker om jeg husket å skru den på.. Herlig å holde på, på kjøkkende når man slepper å høre oppvaskmaskinen gå .-)"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:5 av 5 stjerner.
"Stor maskin med god plass til en hel normal dags oppvask hos en familie på 4 . har testet den på alle programmer , og vaskeresultatet er kjempebra. vasket rent fastbrente panner . svært lite lyd fra"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,8 av 5 stjerner.
"Hei. Kvalitets-oppvaskmaskin fra Bosch. Vunnet tester i flere år og vasker renere enn jeg har opplevd. I tillegg nesten lydløs"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,8 av 5 stjerner.
"Siden flere nevner det irriterende lydsignalet: Dette kan skrus av, se "Programslutt" på side 22 i bruksanvisningen, (b:00) betyr lydsignal av!"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,8 av 5 stjerner.
"Oppvasken blir ren i denne maskinen:-) og korgene har en god løsning også for store gryter og skåler."... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,8 av 5 stjerner.
"Fikk den i desember og er så langt svært fornøyd. Maskinen er stillegående, har god innvendig plass og bestikk-skuff . Det frigjør plass nede til større ting som gryter og skåler. Gode plasseringer"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,8 av 5 stjerner.
"Beste oppvaskmaskinen jeg har hatt. Utrolig praktisk "innredning", med mange muligheter. Meget enkel i bruk, få knapper. Vasker utrolig godt og rent. Absolutt roligste maskin jeg har hatt i denne"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,7 av 5 stjerner.
"Da vi skulle anskaffe ny oppvaskmaskin var det især ett kriterie som stod høyt, nemlig at den skulle være energieffektiv og bruke minst mulig vann. I tillegg ønsket vi at den skulle være så"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,7 av 5 stjerner.
"Fin oppvaskmaskin, passer godt inn på mitt hvite kjøkken. Virker litt spinkelt bygd, men jeg er ikke redd for at den ikke er holdbar. Den mangle hylle til å legge lange kniver i, det er det jeg liker"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,7 av 5 stjerner.
"Jeg har tidligere hatt to Asko-maskiner (inkludert en xxl), og i forhold til disse var denne litt skuffende. Det er spart på viktige detaljer som f.eks. kurvene er mindre solide, de er ikke mulige å"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,6 av 5 stjerner.
"Miele kommer veldig bra ut i produkttester og denne er ikke noe unntak. Denne vasker og tørker veldig bra og er knapt hørbar. Jeg kjører alltid på auto og det fungerer utmerket. Dette er en dyr"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,6 av 5 stjerner.
"Bra maskin til en bra pris. Relativt stillegående så fungere bra i åpen kjøkkenløsning. Lett å bruke. Har kun hatt maskinen noen uker så kan ikke si noe om holdbarheten. Generelt sett godt fornøyd med"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,5 av 5 stjerner.
"En sparsommelig maskin med mange muligheter! Stillegående."... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,5 av 5 stjerner.
"Denne oppvaskmaskinen holder det den lover. Er stillegående og enkel å betjene. Jeg har nok sett 45 cm store oppvaskmaskiner som har plass til litt mer, spesielt i høyden. enkel å flytte pga vekta. I"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,5 av 5 stjerner.
"Jeg tvilte på at maskinen virket, kommer jo ikke noe lyd fra den! Men maskinen vasker utmerket! Kan på det sterkeste anbefale denne maskin."... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,4 av 5 stjerner.
"Vi har brukt denne maskinen nå ca. 2 uker. Den er så stille at man tror det nesten ikke. Lett å bruke, innredningen fungerer fint. Maskinen tar middagstallerken opptil 30 cm i diameter og har en egen"... (les komplette anmeldelser)
Totalvurdering:4,3 av 5 stjerner.
"Konge maskin. Er romslig og utrolig stillegående. Har fått åpen stue og kjøkken, hører den ikke. Hyggelig pris også. Anbefales !"... (les komplette anmeldelser)
<<forrige 1 2 3 4 Neste>>