Elkjop rangeringer og anmeldelser
Shop nå på Elkjop
Shop Nettverk og routere Eller
Velg en kategori

Kundanmeldelser for D-Link D-Link trådløs router DIR655

D-Link D-Link trådløs router DIR655

Den ultimate trådløse routeren for etthvert nettverk. Best i test PC World Norge
Gjennomsnittlig kunderangering:
3,4 av 5
3,4
 av 
5
(10 anmeldelser) 10
Snapshot av åpen rangering
Oversikt rangering (10 anmeldelser)
5 stjerner
4
4 stjerner
2
3 stjerner
0
2 stjerner
2
1 stjerne
2
7 av 10(70%)kunder vil anbefale dette produktet til en venn.
Kundespørsmål & Svar:
8 spørsmål | 11 svar
Kundanmeldelser for D-Link trådløs router DIR655
Anmeldelse 1 for D-Link trådløs router DIR655
Totalvurdering: 
5 Av 5
5 Av 5

Stabil og god

Dato:22. mai 2012
Kundeprofilbilde
andreasnj
Sted: Oslo
Kjønn: Mann
Alder: 19-24
Produktgruppe: Data
Kvalitet: 
5 Av 5
5 Av 5
Verdi for pengene: 
4 Av 5
4 Av 5
Installering: 
5 Av 5
5 Av 5
Yteevne: 
5 Av 5
5 Av 5
Har brukt routeren et år uten noen form for problemer. Routeren har CD for enkelt oppsett, noe som kommer godt med for de som ikke bryr seg om annet enn at det fungerer. Ellers har den gode menyer på selve routeren, som man kan nå ved å skrive inn routerens IP-adresse. Den fungerer bra til gaming, nettsurfing, nedlasting, og har ikke falt ut til nå (selv om den til enhver tid har mellom fire og 12 enheter tilkoblet). God dekning har den også.
Stor fordel at den har USB-port. Denne kan brukes med mobilt bredbånd, ekstern harddisk, printer, scanner eller andre enheter. Disse funksjonene har jeg ikke testet.
Dere som opplever problemer: prøvd å legge inn siste versjon FW?
Fordeler: Brukervennlighet, Verdi for pengene, gb-lan, stabil
Ulemper: kanskje litt avansert for de fleste?
Vil du anbefale dette produktet til en venn? Ja
+3poeng
3av 3likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 2 for D-Link trådløs router DIR655
Totalvurdering: 
1 Av 5
1 Av 5

Grusomme DIR-655

Dato:15. januar 2012
Kundeprofilbilde
Kims
Sted: Ålesund
Kjønn: Mann
Alder: 25-35
Produktgruppe: Data
Kvalitet: 
2 Av 5
2 Av 5
Verdi for pengene: 
1 Av 5
1 Av 5
Installering: 
1 Av 5
1 Av 5
Yteevne: 
2 Av 5
2 Av 5
Jeg har hatt denne routeren i 3 måneder sammen med Canal Digital og jeg er så lei.. så lei. Alt fungerer utmerket om du bare skal koble deg til internett, men så snart det blir mange enheter tilkoblet så begynner den å lage problemer. Det virker ikke som den takler det, rett og slett.
En annen ting er at man ikke får forwardet porter på den. Alle portene er fortsatt lukket selv etter at de er forwardet til riktig IP. Dette har jeg kontrollert med port-checker. DMZ fungerer heller ikke.
Den er et evig problem om du skal spille online med PS3, da nat type blir strict.
Ulemper: Oppgraderingsmuligheter, Pris
Vil du anbefale dette produktet til en venn? Nei
 0poeng
3av 6likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 3 for D-Link trådløs router DIR655
Totalvurdering: 
5 Av 5
5 Av 5

Trålaus ruter

Dato:24. desember 2011
Kundeprofilbilde
Traalaus1
Sted: Troms
Kjønn: Mann
Alder: 36-41
Produktgruppe: Data
Kvalitet: 
4 Av 5
4 Av 5
Verdi for pengene: 
4 Av 5
4 Av 5
Installering: 
4 Av 5
4 Av 5
Yteevne: 
5 Av 5
5 Av 5
Denne er lett å installere og funker med engang den er på plass. Har god dekning og ytelse, selv på de mest bortgjemte plassene i huset. løp og kjøp.
Fordeler: Brukervennlighet, Enkel å komme i gang med, Verdi for pengene
Vil du anbefale dette produktet til en venn? Ja
+3poeng
3av 3likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 4 for D-Link trådløs router DIR655
Totalvurdering: 
1 Av 5
1 Av 5

Bra når den virker

Dato:19. august 2013
Kundeprofilbilde
Epleskrotten
Sted: Mysen
Kjønn: Mann
Alder: 36-41
Produktgruppe: Data
Kvalitet: 
1 Av 5
1 Av 5
Verdi for pengene: 
1 Av 5
1 Av 5
Installering: 
3 Av 5
3 Av 5
Yteevne: 
4 Av 5
4 Av 5
Kjøpte denne og måtte bare melde pass etter 4 dager. Maken til ustabil enhet skal du lete lenge etter. Hver morgen da jeg kom ned i stua for å sjekke om nedlastingene hadde blitt fullført over natten viste det seg at denne routeren hadde kræsjet og måtte rebootes. Dette skjedde hver dag i 4 dager og da valgte jeg å returnere den til Elkjøp.
Oppsettet er helt greit, og ytelsen er topp de gangene den virker. Googlet litt og fant ut at mange har samme problemet med akkurat denne routeren.
Gedigen skuffelse.
Fordeler: Størrelse og vekt, Brukervennlighet, Enkel å komme i gang med
Ulemper: ustabil
Vil du anbefale dette produktet til en venn? Nei
-5poeng
0av 5likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 5 for D-Link trådløs router DIR655
Totalvurdering: 
5 Av 5
5 Av 5

Vedig stabil og god router

Dato:5. juni 2013
Kundeprofilbilde
TEG123
Kjønn: Mann
Alder: 25-35
Produktgruppe: Data
Kvalitet: 
5 Av 5
5 Av 5
Verdi for pengene: 
5 Av 5
5 Av 5
Installering: 
5 Av 5
5 Av 5
Yteevne: 
5 Av 5
5 Av 5
Jeg har hatt denne routeren i mange år. Den er veldig stabil og enkel å bruke. Jeg har ikke hatt noen problemer med den. Den kommer med et greit og oversiktlig web-grensesnitt. Første versjon av denne modellen kom i 2007, og allikevel finnes den enda i butikker. Dette er et godt tegn på at Dlink gjorde em god jobb da de laget denne. Absolutt verdt pengene.
Fordeler: Brukervennlighet, Kvalitetsfølelse, Størrelse og vekt, Enkel å komme i gang med, Verdi for pengene, Design, stabilitet
Vil du anbefale dette produktet til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 6 for D-Link trådløs router DIR655
Totalvurdering: 
2 Av 5
2 Av 5

Takler ikke flere på nettverket

Dato:5. mai 2012
Kundeprofilbilde
Felali
Kjønn: Kvinne
Alder: 25-35
Kvalitet: 
2 Av 5
2 Av 5
Verdi for pengene: 
3 Av 5
3 Av 5
Installering: 
4 Av 5
4 Av 5
Yteevne: 
1 Av 5
1 Av 5
Har hatt denne routeren i ca 4 år og har fått den erfaringen at om man er bare alene på nettverket så funker denne bra. Vil man derimot koble til en til data, ps3 eller tlf så må man begynne å restarte routeren for å få den til å funke. Veldig irriterende når man er flere brukere på nettet.
Vil du anbefale dette produktet til en venn? Nei
-1poeng
0av 1likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 7 for D-Link trådløs router DIR655
Totalvurdering: 
5 Av 5
5 Av 5

Anmeldelse av D-Link trådløs router DIR655

Dato:14. oktober 2013
Kundeprofilbilde
Chantell
Sted: Nordland
Kjønn: Kvinne
Alder: 42-54
Kvalitet: 
5 Av 5
5 Av 5
Verdi for pengene: 
5 Av 5
5 Av 5
Installering: 
5 Av 5
5 Av 5
Yteevne: 
5 Av 5
5 Av 5
Det her e 2.gangen på 4 år at eg har denne type router og e strålanes fornøyd. Nettet bi mye hurtigere etter at denne blei installert og det rekker runt flere plasser i huset (2. og kjelleretg)
Anbefaler dette på det sterkeste. :-)
Fordeler: Størrelse og vekt, Verdi for pengene, Design, Brukervennlighet
Vil du anbefale dette produktet til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 8 for D-Link trådløs router DIR655
Totalvurdering: 
4 Av 5
4 Av 5

Enkel og grei

Dato:1. mai 2013
Kundeprofilbilde
Ella
Sted: Oppland
Kjønn: Kvinne
Alder: 36-41
Produktgruppe: Data
Kvalitet: 
4 Av 5
4 Av 5
Verdi for pengene: 
5 Av 5
5 Av 5
Installering: 
5 Av 5
5 Av 5
Yteevne: 
5 Av 5
5 Av 5
Routeren var meget enkel og installere. Yteevnen er bra. Har ikke hatt noen problemer med den.
Eneste minuset kan være at lyset i displayet er litt sterkt, men det kan enkelt løses ved å plassere routeren et annet sted. ;)
Fordeler: Brukervennlighet, Enkel å komme i gang med, Verdi for pengene
Vil du anbefale dette produktet til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 9 for D-Link trådløs router DIR655
Totalvurdering: 
2 Av 5
2 Av 5

Lenge siden denne var best i test

Dato:15. juli 2012
Kundeprofilbilde
Kyrre
Kvalitet: 
2 Av 5
2 Av 5
Verdi for pengene: 
3 Av 5
3 Av 5
Installering: 
2 Av 5
2 Av 5
Yteevne: 
2 Av 5
2 Av 5
Det er feil å la det stå best i test hos PC-world. Det var i 2008 og har ingen verdi i dag, kun villedende. Ruteren er helt grei og jeg har brukt den forskjellige steder i flere år.
Vil du anbefale dette produktet til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 10 for D-Link trådløs router DIR655
Totalvurdering: 
4 Av 5
4 Av 5

Bra router

Dato:10. april 2012
Kundeprofilbilde
thorer
Kjønn: Mann
Produktgruppe: Data
Kvalitet: 
4 Av 5
4 Av 5
Verdi for pengene: 
5 Av 5
5 Av 5
Installering: 
4 Av 5
4 Av 5
Yteevne: 
4 Av 5
4 Av 5
En veldig stabil og brukervennlig sak som kan anbefales. Helt problemfri i bruk. Om man skulle utsette noe på den får det være at den ikke kan settes på høykant.
Fordeler: Kvalitetsfølelse, Størrelse og vekt, Enkel å komme i gang med, Verdi for pengene
Vil du anbefale dette produktet til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.